Paste cu branza de vaci

de -Licurici- in Paste, 25 Mai 2016 | 5406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste;
  • 300 g branza de vaci;
  • o lingura smantana grasa;
  • 3 oua;
  • 100 g zahar;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • esenta de vanilie;
  • o lingurita coaja de lamaie;
  • o lingurita coaja de portocala;
  • 50 g cascaval ras;
  • unt;
  • sare;
  • pesmet.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

  1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj,  cu un praf de sare.
  2. Se amesteca branza cu smantana, ouale, zaharul si esentele, apoi se adauga pastele scurse de apa.
  3. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet, se pun pastele cu branza, iar, pe deasupra, se rade cascaval.
  4. Se lasa la cuptorul preincalzit, 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]