Paste cu branza de vaci

de -Licurici- in Paste, 25 Mai 2016 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste;
  • 300 g branza de vaci;
  • o lingura smantana grasa;
  • 3 oua;
  • 100 g zahar;
  • 2 pliculete zahar vanilinat;
  • esenta de vanilie;
  • o lingurita coaja de lamaie;
  • o lingurita coaja de portocala;
  • 50 g cascaval ras;
  • unt;
  • sare;
  • pesmet.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

  1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj,  cu un praf de sare.
  2. Se amesteca branza cu smantana, ouale, zaharul si esentele, apoi se adauga pastele scurse de apa.
  3. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet, se pun pastele cu branza, iar, pe deasupra, se rade cascaval.
  4. Se lasa la cuptorul preincalzit, 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de spanac cu paste la cuptor