Paste cu branza la cuptor

de ela in Paste, 12 Ian 2011 | 10546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr paste,
  • 4oua,
  • 350gr telemea de vaca,
  • 1praf nucsoara,
  • piper,
  • unt pentru tapetat vasul,
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • 250gr cascaval,
  • 200gr smantana,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori.

Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri.

Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si jumatate din cantitatea de cascaval.Torni si pastele si amesteci incet sa se omogenizeze totul.

Ungi un vas termorezistent cu unt si tapetezi cu pesmet si torni compozitia.Dai la cuptorul preincalzit si lasi 45minute.Scoti si pui restul de cascaval,apoi dai din nou la cuptor inca 15minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos