Paste cu branza, mere si stafide

de mirela0911 in Paste, 22 Oct 2015 | 3501 vizualizari

 

E un fel de vargabeles, doar ca am adauga si cateva mere. Au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g taitei lati
  • 400 g branza de vaci
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 100 g stafide
  • 4 mere
  • 2-3 linguri pesmet
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, mere si stafide:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Intr-un vas incapator se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se adauga coaja de lamaie, stafidele si merele curatate si taiate cubulete mici. Se amesteca bine apoi se pun pastele peste branza. Se omogenizeaza bine.

Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna amestecul de paste in tava, se niveleaza si se presara deasupra peset. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa cca 35-40 de minute. Se raceste dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul merelor se pot pune alte fructe pe care le preferati.

2

Se poate servi ca atare sau alaturi de gemul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa