Paste cu chiftelute, sos si ciuperci

de madi_marin in Paste, 3 Mai 2010 | 22621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 fire de ceapa verde
  • marar proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri cu pasta de tomate
  • 150 g ciuperci ( eu am avut ghebe in otet)
  • condimente pentru paste
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute, sos si ciuperci:

Se prepara intai chiftelutele : se amesteca tocatura cu ceapa verde maruntita, cu usturoiul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, cu marar, sare si piper. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, apoi se prajesc . Se pun la scurs pe un servet de bucatarie.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei . Cand sunt gata nu se scurg de zeama, ci se adauga peste ele pasta de tomate desfacuta in putin apa, condimentele si ciupercile tocate marunt. Se adauga si chiftelutele, se mai da un clocot , apoi se dau deoparte. Se serveste preparatul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute, sos si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

04.05.2010, 00:47

super si eu am facut cu sos si cu puire,arata tare bine si cu ciuperci ,mama ce nebunie ,mai ales ca eu sant inebunita cu ciupercile5 furculite madi

madi_marin 1

04.05.2010, 09:17

nultumesc fetelor....

nadina73 1

04.05.2010, 15:53

cu placere madi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella