Paste cu ciuperci, kaizer si masline

de vero_closca in Paste, 12 Mai 2011 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 200g kaizer
  • 500g ciuperci
  • 100g masline
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie rosii in bulion (cubulete)
  • sare
  • piper
  • oregano sau busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci, kaizer si masline:

Pui la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Separat maslinele se oparesc pt a nu mai fi sarate. Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc usor cateii de usturoi, apoi se adauga kaizerul taiat bastonase subtiri si ciupercile taiate felii. Se calesc pana scade sosul pe care il lasa ciupercile, apoi se adauga rosiile, maslinele, sare, piper si oregano dupa gust. Se lasa sa scada sosul apoi se adauga peste paste(trecute sub un jet de apa rece si bine scurse). Se amesteca si se servesc calde.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, kaizer si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]