Paste cu ciuperci și sos bechamel

de AndrutzaP in Fusilli, 27 Mai 2016 | 5360 vizualizari

 

    Satioase si foarte bune pentru pranz sau cina!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci la conserva
  • 1 lingura ulei
  • 1 punga paste(fusilli)
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și sos bechamel:

   Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.

   Ciupercile se clatesc si se scurg bine de apa. Se pun la calit in ulei. Se calesc bine si apoi se adauga untul. Cand untul s-a topit si se omogenizeaza cu ciupercile adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati energic. Se adauga laptele caldut, sare si piper dupa gust.

   Ciupercile si sosul se adauga peste pastele fierte si se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

   Sa aveti pofta!

   

TIPS-URI

1

Daca doriti ca sosul sa fie mai moale mariti cantitatea de lapte.

2

Optional, puteti adauga si nucsoara, da o aroma speciala sosului

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

27.05.2016, 14:37

Bunica 1

27.05.2016, 17:04

Bune !

Rocsi 1

27.05.2016, 20:41

Faine sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]