Paste cu conopida si branzeturi

de Ksenya in Paste, 30 Mar 2013 | 12616 vizualizari

 

Va prezint o reteta sanatoasa, consistenta si usor de gatit. Iata 3 motive pentru care merita s-o incercati.

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 150 g cascaval
  • 100 g parmezan ras prin razatoarea mare
  • o legatura patrunjel
  • 100 gbranza Camembert
  • 2 linguri smantana grasa de casa sau mascarpone
  • sare,piper dupa gust
  • 400 g paste
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida si branzeturi:

Spalam si taiem conopida buchetele mici.

Punem o oala mare cu multa apa la foc cu putina sare.Cand apa fierbe dam drumul la paste si conopida impreuna si respectam timpul de preparare  indicat pe ambalajul pastelor.

Separat intr-o tigaie punem,cascavalul,parmezanul ,smantana ,branza Camembert, si patrunjelul taiat mai mare la foc mic si amestecam in continui pana toate branzeturile se omogenizeaza.Turmam sosul obtinut peste pastele si conopida scurse,amestecam totul.

Se sevesc imediat alaturi de un vin alb sec.

 

 

 

TIPS-URI

1

pentru a da pastelor o consistenta mai suculenta putem adauga 50 ml din supa ramasa de la paste si conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]