Paste cu smantana si dovlecei

de luminita20_2006 in Paste, 27 Sep 2010 | 7800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fundite
  • - 200 gr smantana
  • - 1 dovlecel
  • - 100gr carne de porc (optional)
  • - ulei de masline
  • - busuioc proaspat 2-3 frunze
  • - sare, piper
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si dovlecei:

Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie dovlecelul felii rutunde de 2 mm grosime. Se incinge ulei in tigaie se pun dovleceii si se prajesc usor(nu trebuie sa fie rumeni, vezi poza)

Cand a fiert apa se pun pastele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se pun peste dovlecei, se condimenteaza si se adauga smantana, se lasa sa fiarba f putin, amestecand incontinuu, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu parmezan ras si busuioc tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu cartof dulce