Zilele trecute eram în pană de idei, nu ştiam ce să mai gătesc, aşa că din ce aveam prin casă am încropit această reţetă!
Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari.
Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un jet de apă rece ca să nu se lipească.
Tăiem caşcavalul cubuleţe.
Când s-a răcit peptul de pui îl tăiem de asemenea cubuleţe.
Curăţăm ouăle de coajă, apoi le tăiem cubuleţe.
Preparăm sosul alb amestecând smântâna cu iaurt şi mărarul tocat mărunt, potrivim după gust cu sare şi piper.
Într-un bol punem pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb, amestecăm bine.
Se poate servi imediat după ce ingredientele s-au acoperit cu sos din abundenţă.
Poftă bună!
1
se pot adăuga şi alte ingrediente după gustul fiecaruia;