Va poftesc la o portie de paste delicioase, cu un gust si o aroma cu totul si cu totul aparte...
Fierbem pastele in apa cu sare +1 lingura ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.
Curatam ceapa si o maruntim, indepartam semintele si maruntim si kapia. Curatam si dam pe razatoarea mare, morcovul. Prazul il feliem, iar frunzele le maruntim.
Punem intr-o tigaie, la incins, uleiul ramas si adaugam ceapa, kapia si prazul. Dupa 5’ adaugam si morcovul, apoi si carnea. Amestecam totul, punem sare si piper, adaugam tarhonul, rozmarinul si chimenul si lasam pe foc cam 20’, sub capac.
Intre timp curatam rosia de pielita si o maruntim apoi o adaugam peste carne si mai lasam la fiert cam 5-6’. Gustam sosul aromat si asezonam daca mai este nevoie.
Servim pe platou pastele simple, peste care adaugam sos din abundenta si patrunjel maruntit, ca si decor.
Pofta buna !