Paste cu sos de branza si ciuperci

de Valclaudia in Paste, 11 Dec 2014 | 5106 vizualizari

 

o combinatie care mie imi place tare mult...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ardei bulgaresc
  • 1 ceapa potrivita
  • 5 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml lapte
  • 150 gr.branza cu mucegai albastru / gorgonzola
  • 50 gr. cascaval ras
  • 300 gr.paste fainoase / melcisori
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza si ciuperci:

Curatam si spalam legumele.

Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa se taie cubulete, coditele ciupercilor se toaca marunt.

Sotam toate aceste legume in 2 linguri de ulei timp de 5-7 minute la foc potrivit.

Adaugam laptele rece, branza si cascavalul ras.

Lasam sa fiarba sosul la foc mic pana capata consistenta dorita.

Asezonam cu sare, piper si marar verde.

Fierbem pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.

Dupa ce au fiert le trecem scurt sub jet de apa rece si le lasam la scurs.

Palariutele ciupercilor le prajim pe ambele fete in tigaie in 3 linguri de ulei. Le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Servim pastele cu sos fierbinte de branza si ciuperci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui