Paste cu sos de rosii

de Bya Ralu in Paste, 26 Ian 2012 | 3549 vizualizari

 

Am preparat o reteta de Paste cu sos de rosii foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga pastele(orice model)
  • parmezan
  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 catei usturoi
  • vin rosu
  • foi de dafin
  • busuioc
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii:

Rosiile se dau pe razatoarea mica (coaja se arunca), ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica.

Se pun ceapa si morcovul la calit in putin ulei de masline, dupa care se adauga zeama de rosii, putina vegeta, oregano si busuioc.

Usturoiul se striveste, se adauga in oala si se lasa la fiert timp de 20 min.

intre timp in alta oala se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara si se clatesc cu apa calda,dupa care se adauga in oala cu sos si se amesteca bine.

Parmezanul se da pe razatoarea mica dupa ce asezam portiile in farfurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

27.01.2012, 00:20

bucataras si kamy sunteti invitatii mei

jolygina 1

29.01.2012, 12:12

si de aici vrem si noi o portie,2,3

Bya Ralu 1

29.01.2012, 12:47

trimite adresa sa iti trimit )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara