Paste cu sos de rosii picant

de Lau in , 4 Iul 2018 | 3176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • sare
  • apa
  • 100 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • 300 g carne tocata de vita
  • 3 catei usturoi
  • 400 g sos de rosii
  • 200 g fasole verde
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • chilli
  • amestec de ierburi italiene
  • oregano
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii picant:

Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.

Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate si tocate marunt.

Adaugam carnea, amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam sosul de rosii, fasolea verde, rosiile tocate marunt si condimente dupa gust.

Amestecam ocazional pana ce carnea este fiarta.

Topim untul intr-o cratita si adaugam pastele,un praf de sare si amestecam bine.

Asezam pastele in farfurii, adaugam sosul de rosii si deasupra cascaval ras.

Sau adaugam sosul de rosii peste paste, cascaval ras si amestecam bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]