Paste cu sos de rosii si chiftele

de Valclaudia in Paste, 5 Iul 2015 | 3579 vizualizari

 

pastele Hutton, delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • cca 20 chiftele preparate cu o zi inainte, 
  • pentru sosul de rosii:
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,cateva bobite de mustar,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare si piper dupa gust,
  • 1 lingura cu varf amidon,
  • 5-6 linguri apa rece,
  • busuioc verde
  • 1 punga de 250 gr. paste dantelate/valurite :)) Hutton
  • pentru decor:
  • busuioc verde,
  • fulgi chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si chiftele:

Chiftelutele au fost preparate din ziua anterioara, la cuptor dupa retetab de aici.

Pastele Hutton le fierbem in multa apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj.

Dupa ce au fiert le strecuram si le trecem sub un jet scurt de apa rece, pentru a a indeparta faina si pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.

Pentru sos curatam ceapa si ardeiul, le taiem cat mai marunt si le punem la sotat intr-o craticioara in care am pus uleiul de masline.

Lasam la sotat 4-5 minute, adaugam apoi bobitele de mustar, sucul de rosii si lasam sa fiarba cca 15 minute.

Diluam amidonul cu 5-6 linguri apa rece, turnam amestecul obtinut peste continutul din cratita, lasam sa se lege sosul, adaugam busuioc verde.

Servim pastele Hutton cu sos de rosii si chiftele la cuptor, toate acestea presarate cu fulgi chilli si busuioc verde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si chiftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (12)

Gicuta 1

06.07.2015, 08:26

delicioase!

Bya Ralu 1

06.07.2015, 20:29

Bune

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:41

Imi place sosul . Am retinut , putin amidon si curioasa-s cum este cu mustar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor