O reteta savuroasa cu gust si culori italiene. Am testat cu aceasta ocazie pastele proaspete Fettucini de Panzani.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/paste-fettuccini-cu-curcan-smantana-si.html
Rumeniti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei de masline.
Scoateti-le si taiati-le cubulete.
Puneti ceapa curatata si tocata marunt la rumenit impreuna cu curcuma.
Adaugati apoi ardeiul rosu taiat bucatele, cubuletele de pui si rumeniti.
Intr-o alta tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline.
Amestecati cele 2 compozitii, adaugati smantana si amestecati.
Puneti sare, piper.
Lasati sa dea un clocot si luati de pe foc.
Presarati verdeata tocata.
Preparati pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Puneti pastele in fiecare farfurie.
Turnati deasupra sosul de smantana cu carne de curcan si ciuperci.
Presarati un pic de paprika afumata si serviti imediat.