- 250 paste;
 
    - 2 linguri ulei de masline;
 
    - tentacule de calamar la conserva;
 
    - cateva rosii deshidratate;
 
    - sparanghel verde;
 
    - un ardei iute(verde si rosu);
 
    - o capatana de usturoi;
 
    - un dovlecel verde;
 
    - 2 rosii mici;
 
    - 100ml suc de rosii;
 
    - sare;
 
    - piper.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 30 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante:
						
    -  Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
 
    - Dovlecelul se curata de seminte, apoi se taie cubulete mici, la fel si rosiile, sparanghelul si rosiile deshidratate.
 
    - Se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul iute taiat rondele (am folosit jumatate de ardei verde, jumatate de ardei rosu - pentru culoare) si se lasa 1-2 min pe foc.
 
    - Calamarul din conserva se scurge de ulei, apoi se adauga in tigaie si se soteaza cateva minute.
 
    - Se adauga toate legumele (dovlecelul, rosiile, sparanghelul si rosiile uscate), sucul de rosii si sare, piper.
 
    - Se lasa pe foc 5-6 min, apoi se dauga pastele.
 
    - Se amesteca, apoi se serveste.
 
    - Au iesit foarte picante, exact cum ne place noua ;)
 
 
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante" nu uita sa-i faci un review.