Paste Risone cu piept de pui

de delia64 in Paste, 28 Mai 2014 | 4065 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si rapid de facut .
S-a topit rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui de casa
  • 250 grame paste
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 1 -2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Risone cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie  cubulete  .

Ceapa verde se spala si se taie marunt  , telina si patrunjelul se curata si se taie cubulete .

In uleiul de masline se caleste ceapa , se adauga morcovul , telina si patrunjelul  amestecand .

Adaugam pieptul de pui si lasam putin sa se caleasca  , punem o cana de apa si amestecam , potrivim  de sare si piper si adaugam pastele . 

Acoperim vasul cu o folie  si il introducem in cuptorul preancalzit pentru 30 de minute .

Se serveste cu muraturi sau salata de rosii si castraveti .

Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi cus cus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Risone cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]