Paste sufleu

de rena in Paste, 15 Iun 2014 | 70717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de paste linguini
  • 10 feli de salam sau bacon
  • 500gr.frisca lichida neindulcita
  • 250gr.branza gouda rasa
  • 250gr.branza emmental rasa
  • 100gr.unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste sufleu:

Punem pastele la fiert in apa cu sare,apoi le clatim cu apa rece si le punem intr-o tava unsa cu unt.

Taiem cubulete mici salam sau bacon, adaugam pe deasupra pastelor,frisca lichida,si un sfert din branza rasa,sare si amestecam pastele.

Pe deasupra pastelor adaugam toata branza rasa in asa fel sa se acopere toata tava.

Bagam la cuptor pana se rumeneste branza.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste sufleu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]