Pastrama de berbecut la tigaie

de claudiaO in Oaie, 4 Feb 2020 | 6890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pastrama de berbecut
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • putina sare si piepr
  • 2 linguri bune de untura
  • 100 ml vin rosu sec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de berbecut la tigaie:

Pastrama de berbecut o taiem in bucatele meci, cat de-o imbucatura.

Incingem untura in tigie, punem 2 catei de usturoi, ii perpelim putin, apoi punem bucatelele de pastrama. Trantim un capac deasupra ca sa se imabuse bine, si avem grija sa tot intoarcem carnita, ca sa se patrunda bine.Cand e cam pe jumatate patrunsa si s-a mai redus din zeama lasata, daugam cimbrul,vinul, saram , piperam, razuim si ceilalti 3 catei de usturoi si lasam cu capac pana se ptrunde de tot.

A iesit foarte frageda si aromata.

Am servict-o langa o mamaliguta asezonata cu carnati de casa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de berbecut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas de oaie cu fasole boabe