Păstrăv în crustă de mălai

de Panacris in Pastrav, 6 Feb 2013 | 4459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • păstrăvi 4 bucăți medii,
  • sare iodată,
  • mălai 4-5 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 2-3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv în crustă de mălai:

Peștele se curăță, se spală sub jet de apă rece, se masează cu sare, apoi se lasă la rece cca. 10 minute. Se tavălește peștele prin mălai, apoi se pune la prăjit în tigaia doubleta, cca 10 minute pe fiecare parte. Se servește fierbinte cu mămăliguță fierbinte și mujdei de usturoi. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv în crustă de mălai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.02.2013, 00:02

Placeee pastravul !!!
Apropo , am o banuiala , incepi sa cochetezi cu abstractul ?

Bya Ralu 1

07.02.2013, 01:09

bun bun

Panacris 1

07.02.2013, 08:47

Mihaela63 Cu abstract am început Încă nu am un stil bine definit Încerc orice varianta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]