Pastrav la cuptor

de Bunica in Pastrav, 13 Apr 2014 | 22319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 200 ml. vin alb
  • Marinada:
  • 1lingra mustar boabe conservat
  • 1 lingura sos de soia
  • 1varf de lingurita condimente pentru peste
  • 1 varf de lingurita razmarin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

Se pregateste marinada intr-un castronel. Pestele eviscerat ,spalat se unge cu marinada si se lasa cateva ore.

Luam o tava in care punem pestele si marinada in care a stat.

Punem vinul si 200 ml. apa si dam tava la cuptorul incins pentru 20-30 minute.

Scoatem pestele si-l servim simplu cu zeama de lamaie sau alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu legume