Pastrav la cuptor cu sos Meuniere

de stochel in Pastrav, 12 Dec 2012 | 8564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 2-3 pastravi (depinde de marimea pestelui)
  • 1-2 legaturi de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 250 ml vin alb
  • 50-100 g unt
  • Sare + piper
  • 1-2 lamai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu sos Meuniere:

Se curata pastravul si se presara sare si piper,se unge tava cu unt si se da la cuptor.

Sos Meuniere:

Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 minute. Sosul astfel obtinut se toarna peste pestele scos din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos Meuniere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

13.12.2012, 02:14

Chiar imi era dor de pastrav
Bine ai venit !!!

stochel 1

13.12.2012, 08:18

multumesc!
bine v-am gasit!

ANNA_46 1

13.12.2012, 22:17

Bine ai venit ! Foarte bun peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]