Pastrav la cuptor cu verdeturi

de katty in Pastrav, 3 Ian 2016 | 6970 vizualizari

 

Cred ca toata lumea a gatit peste pentru masa de revelion. Eu am ales pastravul, pentru ca este dintre pestii mei preferati.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 gr smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu verdeturi:

Curatam pastravii ii spalam bine si ii stergem cu un servet uscat.Cu un cutit ascutit  facem  cate 3 taieturi adanci pe ambele parti si ii frecam  cu putina sare. Intr-un vas mixam patrunjelul, mararul, usturoiul, sare, piper si 2 linguri ulei. Pastram 2 linguri , iar restul il asezam intre taieturile facute si in burta pestelui. Punem pestii intr-o tava pe hartie de copt si ii stropim cu uleiul ramas. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc. Amestecam   sosul de verdeturi oprit cu smantana.  Servim pestele cu smantana cu verdeturi si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gicuta 1

03.01.2016, 18:43

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:02

miki_a 1

04.01.2016, 11:58

Pestele meu preferat! Din asta chiar as manca 365 de zile la rand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos gorgonzola