Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

de Sylvia in Pastrav, 7 Oct 2013 | 8636 vizualizari

COMENTARII (29)

babi5 1

07.10.2013, 11:52

Bun tare

portiadelumina 1

07.10.2013, 11:52

Arată frumos, foarte frumos, păstrăvul gătit de tine Silvia. Iar detalierea modului de preparare îndeamnă la lucru, la lucru şi la mâncat.
Super!

Angelina_Elena 1

07.10.2013, 12:10

Grozav!

MotanLaOale 1

07.10.2013, 12:18

bun bun

deyutzky 1

07.10.2013, 12:28

laura_n 1

07.10.2013, 12:38

pofta mare la asa bunatate

cristeena20 1

07.10.2013, 12:46

myamii...deliciu!!!

Sidy 1

07.10.2013, 13:28

Asa cum bine spui : ".. Prezentarea desi pare pretentioasa este extrem de simpla ..: BRAVO ! Deci....trebuie incercata reteta !!!!

Irina 1

07.10.2013, 13:44

Chiar pofta mare mi-ai facut! Delicios, Sylvia!

Panacris 1

07.10.2013, 13:49

Senzațional!

Patricia Iordache 1

07.10.2013, 14:20

Un deliciu!! Bravo!

Ade200 1

07.10.2013, 15:24

Cartofi zdrobiţi, adică, pe româneşte! Bună mâncare!

Lavinia 1

07.10.2013, 16:00

minunat

simona72 1

07.10.2013, 16:00

Minunat!!!

- Andreea - 1

07.10.2013, 16:59

Bya Ralu 1

07.10.2013, 17:47

ce bunatate

diana_k 1

07.10.2013, 18:17

oooo ce bunatate....

Rocsi 1

07.10.2013, 19:47

Ce preparat super ai adus

Lau 1

07.10.2013, 20:10

mamaieelena 1

07.10.2013, 20:47

excelent prezentat

Valclaudia 1

07.10.2013, 21:39

Mihaela11_jo 1

08.10.2013, 00:00

Delicatesa

marcela1979 1

08.10.2013, 03:20

delicioasa reteta ca de obicei

_Alina_ 1

08.10.2013, 09:26

Ce bunatate!

Corinuta 1

08.10.2013, 09:38

Cred ca e o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel