Pastrav la gratar cu sos de patrunjel

de katty in Pastrav, 30 Dec 2016 | 7398 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pastrav cu piele 
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura samburi de pin
  • 50 ml ulei de masline aromat cu piper rosu si ardei iute
  • 1 lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu sos de patrunjel:

Presaram fileurile de pastrav cu sare si piper si le crestam pe partea cu piele, usor din loc in loc. Le ungem cu putin ulei si le dam la rece 15 minute. Incingem gratarul si le punem pe gratar, mai intai cu pielea in jos, apoi le intoarcem pe partea cealalta. Pentru sos, punem intr-un vas adanc patrunjelul spalat, fara cozi, sare, piper, usturoiul, zeama de lamaie si semintele de pin. Adaugam cate putin ulei de masline si mixam. Servim pestele fierbinte cu sos de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt