Pastrav pane

de MotanLaOale in Pastrav, 1 Iun 2011 | 16203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane:

Pastravii se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si piper si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.

Se bat ouale bine intr-un castron oval (de lungimea pestilor).

Pastravul se da prin faina, prin ou, prin faina,prin ou si iar prin faina.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

SE mananca cu lamaie sau usturoi si garnitura de cartofi natur.

Eu i-am mancat cu tzatzichi. A fost nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]