Păstrăv prăjit

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 4132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • sare,piper,
  • 8 linguri făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv prăjit:

Păstrăvii se curăță, se spală bine apoi se zvântă cu un prosop de bucătărie.
Se condimentează cu sare și piper.
Se presară făină, câte o lingură pe fiecare parte, deci 2 linguri la fiecare pește.
Se scutură să cadă excesul de făină.
Se prăjesc în ulei încins.
Vă recomand să cumpărați păstrăvii mai mici, ca să vă încapă în tigaie. Dacă nu vă încap în tigaia preferată, fie se înlătură capul, fie folosiți o tavă.
Servim cu cartofi prăjiți (mă gândisem eu la cartofi natur, dar dacă e prăjeală, să fie până la capăt) și celebrul mujdei (fie cu dres cu smântână, fie cu maioneză).
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv prăjit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit