Pastrav prajit

de babi5 in Pastrav, 13 Oct 2013 | 14970 vizualizari

 

Simplu si usor si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi cca.1 kg
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • condiment pentru peste
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Am curatat bine si am spalat pestele, l-am portionat,  l-am condimentat si sarat, apoi l-am lasat 15 minute, pentru ca condimentele sa patrunda mai bine in carnea de peste. Apoi am amestecat boiaua cu faina, intr-o tigaie am pus uleiul la incins, apoi am luat bucatile de peste, le-am tavalit prin faina cu boia si le-am pus in uleiul incins. Am prajit bine pe ambele parti, apoi am scos pe un platou cu hirtie absorbanta pentru surplusul de ulei.

Se serveste alaturi de diferite garnituri.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

un mujdei de usturoi cu putin ardei iute este forte bun linga

2

atentie mare cind curatam pastravul pe sira spinari sa nu ramina nervura aceea negricioasa fiindca este foarte amara

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai