Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi

de Bya Ralu in Pastrav, 24 Noi 2012 | 6385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav proaspat
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel mic
  • lamaie
  • condimente:salvie,ierburi aromatice,boia dulce,sare,piper
  • 4-5 cartofi
  • 1 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi:

Se clateste bine pestele sub jet de apa rece,se aseaza pe prosoape de hartie pentru a absorbii apa,se condimenteaza si se umple cu morcov si dovlecel date pe razatoarea mare.Se adauga cate o feliuta de lamaie.Cartofii se taie felii subtiri,se spala bine si se aseaza pe prosop de hartie.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline,se aseaza patul din feliile de cartofi,punem bucatiile de peste.Adaugam 1 pahar de vin alb si 1 pahar de apa.Se da la cuptor 45-60 minute.Se serveste cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]