Pastrav umplut cu rosii la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 29 Aug 2015 | 4302 vizualizari

 

Foarte bun a fost

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav eviscerat
  • 1 rosie mare
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu rosii la gratar:

Pestele se spala bine si se lasa la scurs.

Se unge pe ambele parti cu ulei de masline,se presara condimentele peste tot inclusiv in interior.

Rosiile se taie rondele  si in jumatate daca este mai mare si se umple fiecare bucata de pastrav.

Se da la rece pentru 2 ore.

Gratarul se unge bine cu slanina sau grasime si se pun bucatiile de peste,se lasa cam 15-20 minute pe ambele parti,se intorc doar o singura data.

Cu o furculita se verifica in interior daca este gata.

Se iau de pe gratar si se servesc cu garnitura de salata si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu rosii la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]