Patacones

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 5337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 banane mari verzi(Platano)
  • ulei
  • o forma speciala
  • sare, piper
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patacones:

 
Se iau aceste banane verzi care nu sunt dulci, se curata destul de greu de coaja, se adauga cateva picaturi de lamaie peste ele sa nu se innegreasca.

Bananele verzi(platano) se folosesc doar la mancaruri si salate, nu se consuma ca celelalte banane galbene.

Se curata de coaja si se taie bananele in rondele, se pune intr-o forma speciala si se taseaza, luand forma unui cerc, dupa ce s-au aplatizat se sareaza si pipereaza, se pune in tigaie la prajit.

Se prajesc pe ambele parti, se scot din tigaie pe servetele absorbante, pentru a indeparta surplusul de grasime.

Se servesc ca garnitura la felul principal.

Pofta Buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Patacones" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de ton