Patate alla pizzaiolla con mozzarella

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 3101 vizualizari

 

Cartofi in sos de rosii cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 350 g de pasta de tomate
  • 2 mozzarella proaspete
  • 1 cartof mare
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patate alla pizzaiolla con mozzarella:

 

Usturoiul se pune in putin ulei de masline la prajit(circa 2 minute,nu trebuie sa se arda),dupa care se pune pasta de tomate,condimentele si busuiocul congelat(maruntit),se 1pahar de apa,se pune un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.

Cartoful se curata de coaja,se spala si se taie felii(de aceiasi grosime daca este posibil) si se pune in tigaie in sosul de rosii.

Se mai pune putina apa daca este nevoie si pasta de tomate(daca mai este nevoie),se acopera cu caapc si se lasa cam 10-15 minute pana cand cartoful prinde aroma sosului(nu trebuie sa se sfarame).

Cand este gata se pun feliile de mozzarella deasupra cartofiilor,se acopera di nou cu capac pentru 5 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patate alla pizzaiolla con mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza, ceapa si marar