Pate de casa

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • -200 ml lapte
  • -150 gr unt
  • -1 foaie de dafin
  • -boabe piper
  • - 3 oua
  • -sare
  • -busuioc(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de casa:

Ficateii se curata si se pun la fiert in lapte, piper si foaiea de dafin! fara sare timp de 15 min. Dupa ce s-au fiert se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine se adauga untul moale si galbenusurile de ou fierte, sare dupa gust si  busuioc verde se mixeaza pana cand totul devine o pasta fina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]