Pate de ficat

de ana in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 5344 vizualizari

 

aspectul nu-i prea comercial ,dar e foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 150 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat:

Fierbem ficateii ii scurgem de apa ,dar mai pastram putin, ii pasam cu blanderul si in functie de consitenta dorita mai adaugam lichid apoi adaugam untul .Pastram la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

ana 1

07.06.2010, 21:23

Asa e Medi ,multumesc

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:28

i-ai dat si lui teo?...am zis si eu ca o sa-i fac lui andutu dar nu am blender astept sa castigam concursul si apoi fac si eu

ana 1

08.06.2010, 14:19

Pusi i-am dat si ii place f mult .Merge si pasat cu furculita ,bine n-o sa mai iasa asa fin ,dar gustul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat