Pate de maruntaie de pasare

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5098 vizualizari

 

Ce sa faci din 3 ficatei, 3 pipote, 3 inimioare si 3 oua!!! Restul ingredientelor sigur le gasesti prin camara ta............

 

INGREDIENTE

  • ficat de gaina 3 bucati
  • pipota de gaina 3 bucati
  • inima de gaina 3 bucati
  • unt 150 gr
  • mustar 1 lingura
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oua 3 bucati
  • ceapa 1 bucata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de maruntaie de pasare:

Se fierb ouale in apa sarata cca. 3 minute. (Eu am folosit aparatul de fiert oua!!!!!) Maruntaiele de pasare se pun la fiert cu un praf de sare. Intre timp ceapa se curata, se taie marunt si se caleste intr/un pic de unt si apa. Dupa ce au fiert ouale se curata de coaja si se scot galbenusurile. Se dau maruntaiele fierte impreuna cu ceapa calita prin masina de tocat (am folosit robotul de bucatarie, ceea ce nu va recomand fiindca nu s/a tocat foarte fin!!!). Apoi se adauga galbenusurile, mustarul, untul moale, nucsoara rasa, sare si piperul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.

Se poate servi ca atare cu paine sau se pot umple albusurile ramase.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de maruntaie de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza