Pateuri cu aluat de saratele- Buns

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2015 | 3025 vizualizari

 

Buns - mici paini umplute .....

 

INGREDIENTE

  • 250 g de unt sau margarina
  • 1 ou intreg
  • 5-6 linguri de smantana
  • drojdie cat o nuca
  • 10 cl de apa calda
  • 1-2 lingurite de sare
  • faina cat cuprinde - in jur de 800-900 g

chimen, cascaval ras, susan, 1 ou

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu aluat de saratele- Buns:

Se scot ingredientele din frigider inainte.

Se dizolva drojdia in apa calda.  

Se face un aluat potrivit de tare, se lasa sa se odihneasca 1-2 ore. 

Eu l-am facut cu masina de paine.  

Se intinde o foaie, se taie patrate de 10 cm.

La mijloc punem ketchup, sunca, cascaval ras.....

Se acopera cu un alt patrat si se apasa bine marginile.

Se ung cu ou batut (alt ou), se presara un pic de cascaval ras.

Cu acelasi aluat am facut si saratele- vezi aici  

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

se pot face cu aluat de paine ...pentru hamburger

2

se pot umple cu ton, pui.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu aluat de saratele- Buns" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pateuri cu branza