Pateuri cu branza

de kamy in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 12814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • branza sarata+cascaval rase
  • galbenus ou
  • sare
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei,dupa cere se taie cu in pahar,se pune putin branha in mijloc,se umezesc marginile interioare cu apa,se indoaie si se apasa bine sa se lipeasca.

Se ung cu galbenus,se presara sare si susan.

Se pun pateurile intr-o tava in care am pus hartie de copt,se ung cu galbenus,se presara sare si susan.si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic,15-20 min.(depinde de cuptorul fiecareia)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]