Pateuri cu branza

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2013 | 7129 vizualizari

 

Am avut o branzica de casa foarte buna si sanatoasa,putin de tot sarata cu care nu prea stiam ce sa fac,in asa fel incat sa nu o las sa se invecheasca dar sa fac si ceva gustos din ea,asa ca,am combinat-o cu aluatul foietaj din congelator si foarte rapid am avut niste pateuri cu branza.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 500 gr branza de vaci usor sarata
  • 2 x 200 gr aluat foietaj
  • 1 ou pentru uns aluatul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Am scos din congelator aluatul foietaj si l-am lasat 20 min la temperatura  camerei.Branza am dat-o pe razatoarea mica.

Dupa ce aluatul s-a dezghetat,l-am intins putin cu sucitorul,apoi l-am impartit in dreptunghiuri,pe care le-am uns pe margini cu ou,am pus in mijloc o lingurita de branzica rasa si am format un pachetel.Am procedat la fel cu toate celelalte,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,desupra le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

E o idee rapida de ceva bun si proaspat daca cumva se infiinteaza la voi musafiri nepoftiti si nu stiti ce sa le puneti repede pe masa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

papabundetot 1

11.11.2013, 09:18

diana_k 1

11.11.2013, 13:43

Cris2711 1

11.11.2013, 16:05

Astea imi plac si mai si

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]