Pateuri cu spanac

de dantes in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2015 | 3931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foietaj pentru placinta
  • 500 g frunze proaspete de spanac
  • 150 g branza telemea
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu spanac:

Spalam bine frunzele de spanac le oparim si le tocam marunt.

Punem intr-un vas ulei si cateii de usturoi si lasam pe foc pana cand acestia se rumenesc ii scoatem si adaugam spanacul bine scurs de apa si branza telemea data pe razatoare si mai lasam pe foc 3-5 minute.

Intindem aluatul pentru placinte si il taiem in patrate de circa 6 cm pe fiecare patrat punem cate o lingura din compozitia cu spanac il impaturim, il asezam in tava si introducem circa 20 min la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

pateuri

2

spanac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]