Penne cu gorgonzola

de La Ancuta in Penne, 27 Mai 2013 | 7814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne
  • 250 g gorgonzola
  • 2 frunze de salvie
  • 25 g unt
  • 125 ml smantana dulce
  • piper alb macinat
  • 30 g parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu gorgonzola:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele si le trecem prin jet de apa rece.

Pentru sos incingem untul intr-o tigaie iar apoi adaugam gorgonzola taiata bucatele.
Lasam sa se topeasca apoi adaugam smantana in fir subtire si amestecam. Adaugam salvia taiata marunt si piperul. Lasam sa fiarba ~5 minute, pana sosul capata consistenta. La final adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza.

Turnam sosul peste paste si amestecam.
Servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor