Penne cu piept de pui si sos

de Dea_Dea in Penne, 5 Sep 2013 | 6578 vizualizari

 

Daca tot am facut sosul , sotul meu a dorit paste !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste(penne)
  • un piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei kapia
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 6 rosii decojite
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui si sos:

Pastele se pun la fiert  conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt fierte se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Sosul:

Ardeii si ceapa se toaca  si se pun in wok .

Se pun ciupercile si rosiile decojite taiate cubulete.

Se pune capacul si se fierb 20 min la foc mic.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si usturoiul si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano .Se mai lasa la fiert 10-15 min.

Pastele se pun pe farfurie iar deasupra se pune sosul.

TIPS-URI

1

Se pot folofi oricefel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui si sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne Viena