Penne cu sunca si sos de masline si capere

de Irina in Penne, 19 Noi 2010 | 6364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 4-5 felii sunca de Praga
  • 4-5 ciuperci
  • 100 g mozarella
  • 100 g smantana
  • sos de rosii cu capere si masline
  • un cub de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sunca si sos de masline si capere:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare cam 8 minute. Cand sunt gata se scurg, se adauga untul si se amesteca.

Sunca se taie cubulete, ciupercile felii (eu prefer proaspete, dar de data asta nu am avut decat la cutie), iar mozarella se da pe razatoare.

Pennele le pun intr-un vas uns cu unt, adaug sunca, ciupercile si putina mozarella. Pe deasupra torn smantana amestecata cu sosul de rosii cu capere si masline si pun vasul in cuptorul incins.

Cand pastele sunt aproape gata presar pe deasupra restul de mozarella si le mai las nitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sunca si sos de masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (14)

Irina 1

22.11.2010, 19:08

kamy 1

22.11.2010, 19:22

hop si eucu intarzieresuper arata 5f

AdrianIonita 1

26.01.2020, 11:43

abia astept sa savurez
dar nu stiu cit s-o las la cuptor ca sint barbat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb