Penne cu ton la cuptor

de AndrutzaP in Penne, 2 Iun 2016 | 5970 vizualizari

 

   O reteta usor de realizat dar foarte buna pentru o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne
  • 250 g ton in suc propriu
  • 200 g rosii cuburi
  • sare, piper, oregano
  • parmezan
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton la cuptor:

   Pennele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se fierb cam 10 minute.

   Cand sunt fierte pastele, se scurg de apa si se aseaza 3/4 din cantitate intr-o tava de yenna unsa cu ulei. Apoi asezati tonul, scurs de suc. Rosiile se amesteca cu putina apa si cu condimentele (dupa gust) si se toarna in tava, peste ton si paste. 

   Asezati restul de paste deasupra si radeti parmezan (nu faceti rabat).

   Gatiti pastele in cuptorul preincins la 200 grade pentru 45-50 minute.

   Se servesc fierbinti cu parmezan ras deasupra.

   Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti inlocui pennele cu orice tip de paste aveti/preferati.

2

nu cumparati cel mai ieftin ton, acesta va fi maruntit foarte rau si nu-l veti putea scurge de zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

CameliaR 1

02.06.2016, 17:54

Ce bine arata!

Rocsi 1

02.06.2016, 20:28

mirela0911 1

03.06.2016, 09:35

Place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]