Foarte bune.
Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare, piper, boia si se tine la frigider cel putin o ora.
Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se stropesc cu ulei si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute.
Se intorc la jumatatea timpului si cand sunt facute se pun la racit.
Separat se face sosul din ulei, pulpa de rosii cu pasta de tomate, putina apa, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.
Se adauga ciupercile si porumbul si se fierbe 10-15 minute.
Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 10-15 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.
Se fierb pennele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.
Se pun pennele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.
Se pot presara si cu cascaval ras la servire.
Pofta Buna!