Pennette rigate cu ceafa de porc si sos de rosii cu busuioc

de Constelatialeu in Penne, 5 Mai 2017 | 3111 vizualizari

 

Pentru ca si deoarece am castigat  ''o tarna'' de paste de la Barilla si niste sos din aceiasi gama, am zis sa fac niste pastoase

 

INGREDIENTE

  • 300 g Pennette Rigate Barilla
  • 600 g ceafa de porc taiata cubulete mici
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • sos de rosii cu busuioc Barilla
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pennette rigate cu ceafa de porc si sos de rosii cu busuioc:

Intr-o oala, punem apa la fiert ( se fierb in apa multa), adaugam putina sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pennele si le lasam sa fiarba 9 min.

Separat, taiem ceafa cubulete mici, adaugam sare si piper, punem tigaia wok pe foc, adaugam cca. 50 ml ulei si lasam sa se incinga, adaugam ceafa de porc si o lasam sa se caleasca bine. Scurgem pastele de apa, le asezam pe farfurie, adaugam bucatele de ceafa si sosul de rosii se poate servi cu parmezan ras ( sunt calica si mananc parmezanul de una singura fara garnitura)....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pennette rigate cu ceafa de porc si sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]