Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 9210 vizualizari

 

De vreo 2 saptamani m-am desteptat si eu. Nu ca nu stiam ca se poate face pesmet si acasa, fara sa-l cumperi... Dar n-am gasit nici o metoda care sa ma satisfaca, asa incat sa-mi iasa ca si cel de cumparat.
Nici acum nu mi-a iesit ca si cel de cumparat, e drept. Dar asta o spun in sens pozitiv, pt ca a iesit mult mai bun si parca si aroma e mai puternica si culoarea mai frumoasa.
Eu l-am facut, ca sa fie asa, mai bio, din paine de casa alba si paine de casa integrala.
Rezultatul e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • paine alba sau/si neagra (preferabil de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesmet de casa:

Va spun metoda care o folosesc eu. Stiu ca sunt multe, dar eu am ales metoda cea mai simpla si mai ieftina..:)) si am profitat de faptul ca functioneaza caloriferele..:))

Painea se taie felii (daca nu e taiata) si se pune intr-o punga de hartie pe caloriferele fierbinti.

Daca vreti puteti sa le uscati si in cuptor, sau de ce nu, vara, afara la soare. Dar pt ca e aproape iarna si caloriferele sunt permanent calde, profit de faptul acesta.

Dupa 1-2 zile, cand painea e uscata perfect, rup feliile in 2-3 bucatele mai mici, le bag la robotul meu de curand achizitionat si in 2 minute am cel mai bun pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmet de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]