Peste aromat in crusta de piper

de Retete cu Margareta Cismasiu in Peste, 29 Sep 2014 | 3622 vizualizari

 

Ieri am implinit 28 de ani de casatorie,asa ca am preparat acest peste cu care l-am asteptat pe sotul meu.Dupa cum se vede,prezentarea a fost in aceeasi tema,surpriza,pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 pesti ( se poate folosi orice fel de peste)
  • 3 ling sos soia
  • ,2 ling ulei,
  • 3 ling vin alb sec,
  • mix de piper boabe,
  • sare,
  • coriandru,
  • ghimbir,
  • chimen.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste aromat in crusta de piper:

Pestele se curata si se spala bine apoi se scurge de apa.Daca e mare,se taie felii daca nu, se lasa intreg.Din restul ingredientelor se prepara un sos cu care se unge pestele pe toate partile,si in interior.Sosul ramas se toarna intr-o cratita.Mixul de piper se toaca mare,cu piulita.Se tavaleste pestele prin acest piper apoi se aseaza in cratita.Se acopera cu folie alimentara si se da la cuptor.Dupa 30 min.se indeparteaza folia si se lasa pana scade sosul,iar pestele e frumos rumenit.

Se serveste cu garnitura de legume sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste aromat in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi