Peste cu cartofi taranesti

de stratulatgeorgiana in Peste, 27 Mar 2014 | 6942 vizualizari

 

Asa de Buna Vestire....

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 plic condiment de peste Fuchs
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • 6-8 cartofi
  • 250 g branza oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi taranesti:

Se curata si spala bine pestele se cresteaza putin si se impaneaza cu usturoi apoi se sarea, pipereaza si condimenteaza. Se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei de masline si se pun 2-3 felii de lamaie. Se da la cuptor aprox.30 min.

Intre timp cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, se pun intr-o tava yena si se condimenteaza dupa bunul plac. Se pune 1 ceasca apa si 2 cesti vin alb. Se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Dupa ce se scoate de la cuptor de rade branza de oaie (e putin mai sarata) si se serveste cu peste. Se poate pune orice tip de branza sarata, chiar si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]