Peste cu cartofi taranesti

de stratulatgeorgiana in Peste, 27 Mar 2014 | 6839 vizualizari

 

Asa de Buna Vestire....

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 plic condiment de peste Fuchs
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • 6-8 cartofi
  • 250 g branza oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi taranesti:

Se curata si spala bine pestele se cresteaza putin si se impaneaza cu usturoi apoi se sarea, pipereaza si condimenteaza. Se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei de masline si se pun 2-3 felii de lamaie. Se da la cuptor aprox.30 min.

Intre timp cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, se pun intr-o tava yena si se condimenteaza dupa bunul plac. Se pune 1 ceasca apa si 2 cesti vin alb. Se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Dupa ce se scoate de la cuptor de rade branza de oaie (e putin mai sarata) si se serveste cu peste. Se poate pune orice tip de branza sarata, chiar si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]