Peste cu Sos Remoulade

de adnas54 in Peste, 6 Apr 2010 | 8981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fileuri de pangasius
  • 2-3 lg. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • lamaie
  • sare, piper
  • Sos Remoulade
  • 1 galbenus + 1 ou
  • mustar Dijon
  • ulei de masline
  • 2 buc. castraveti in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu Sos Remoulade:

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Sosul Remoulade:
Se fierbe 1 ou tare. Din galbenusul fiert si cel crud se face o maioneza. Castraveti si albusul fiert, se taie in cubulete. Acestea impreuna cu caperele, pasta de anchois se incorporezai in maioneza. Se adauga putina zeama de lamaie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cod afumat