Peste la cuptor

de ony in Peste, 23 Noi 2010 | 7348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • 1 conserva porumb
  • 1/2 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • condimente
  • 2 ardei iuti 
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lamaie
  • putin unt
  • 3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu usturoiul,ardeiul iute;apoi se adauga ciupercile si se lasa pana acestea scad.

apoi se adauga porumbul,se potriveste de sare si piper si se rastoarna totul intr-o tava.

pestele se spala f bine,se curata ,se taie,se condimenteaza si se aseaza pe patul de legume; 

se taie o lamaie si se aseaza felii pe bucatile de peste,apoi totul se da la cuptor.

cand este aproape gata pestele,se pune cate un cubulet de unt pe fiecare bucata pt aroma si pt a nu se usca pestele deasupra.

TIPS-URI

1

eu am preparat cod

2

se poate servi langa o salata de varza cu mararsau orice altceva doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]